YOYOYU Vinil Zid Preslikač Drakula Zamak Getra Palicom Za Noć Veštica Festival Dnevnoj Sobi Smiješno Kući Ukras Naljepnice FD207 Hobbyexpos news

Osim toga, imate mogućnost uključiti oznaku povjerenja tražioca mašina na svoju početnu stranicu i na svoj materijal za pisanje. Ostvarivanje ovog prava ne može štetno utjecati na ostvarivanje prava i sloboda drugih Gea Gea osoba. Pravo na uvid ne može negativno utjecati na prava i slobode drugih, uključujući poslovnu tajnu i pravo intelektualnog dobra, a posebno autorsko pravo koje štiti softver (sustav koji dopušta pristup).


Vrlo nam je važno da Vaš novi namještaj dostavimo što brže moguće i bez ikakvih oštećenja.Zbog toga imamo osigurana vlastita vozila i vlastite vozače koji će rado pričekati dok ne provjerite robu prilikom preuzimanja. Najveća se pozornost posvećuje higijenskim uvjetima, a potom kvalitetnom tetoviranju. Koriste se isključivo nove sterilne igle koje se bacaju nakon svake uporabe.


Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučujemo da Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za GETRA. Ovdje možete urediti podatke vaše tvrtke ili obrta. U slučaju manjih narudžbi (do 30 kg npr.ormarići za obuću, police, tepisi), narudžba može biti poslana dostavnom službom. Ako želite naručiti proizvod ili više proizvoda, molimo provjerite dostupnost proizvoda kod naših operatera telefonskim putem, putem e-maila ili chata, jer na skladištu može biti samo jedan komad. GETRA-MB informatičko-organizacijski inženjering i projektiranje, usluge, uvoz-izvoz, d.o.o. Prenošenje podataka je moguće samo ako je osnova obrade pristanak ili ugovor.


Radna aparatura koja se ne može dezinficirati (npr. mašinice, kablovi, adapteri itd.) presvlači se najlonom koji se nakon svakog tetoviranja baca. Moguće je da je Roba iz kategorije Trgovina vraćena ili nepreuzeta od strane kupca, ali je u potpunosti funkcionalna. Proizvod može imati otvorenu ambalažu, estetske nedostatke ili pokazivati znakove korištenja. Dioničko društvo Ghetaludus d.d., Varaždin - jedini je Hrvatski proizvođač pomagala za pomoć osobama sa oštećenjem sluha i/ili govora. Predstavljamo Vam neke od naših proizvoda, namijenjene za upotrebu u logopedskim kabinetima, pri liječenju poteškoća govora.


Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte. Nažalost subjekt GETRA nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer e mail kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi. GETRA-MB d.o.o., GETRA-MB informatičko-organizacijski inženjering i projektiranje, usluge, uvoz-izvoz, d.o.o. Nakon telefonskog ili e-mail dogovora, naši vozači će Vam rado pomoći oko unosa namještaja u kuću/stan.


Raskid ne utječe na obvezu Klijenta da plati cijenu, u smislu članka five ovih Općih uvjeta poslovanja. Raskidom ugovora prestaju sva druga prava i obveze iz ugovornog odnosa. U slučaju prestanka Ugovora o pružanju usluga u skladu s ovim Općim uvjetima poslovanja, cijena će biti umanjena proporcionalno pruženim uslugama, o čemu će se Društvo i Klijent sporazumno dogovoriti. Ugovor se može mijenjati isključivo suglasnošću volje Klijenta i Društva, a promjene stupaju na snagu davanjem suglasnosti volje postignute na način kako je opisano u ovom članku.


Na našoj Net stranici koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najrelevantnije iskustvo pamćenjem vaših preferencija i ponovljenih posjeta. Klikom na "Prihvati sve" pristajete na korištenje SVIH kolačića. Međutim, možete posjetiti "Postavke kolačića" kako biste dali kontrolirani pristanak. MojKvart.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, prikaza i funkcionalnosti sustava oglašavanja. Blokiranjem kolačića i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti dostupne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *